Субота, 04.05.2024, 07:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів
20 січня відзначає ювілей директор Нікопольського районного будинку дитячої творчості Озюменко Наталія Миколаївна! Щиро вітаємо Вас з Днем Народження!!!

Нехай цвітуть під небом синьооким
Ще довго-довго дні й літа,
А тиха радість, чиста і висока,
Щоденно хай до хати заверта!
Бажаємо здоров’я, сонця у зеніті,
Любові, доброти і щастя повен дім,
Нехай у серці розкошує літо
І соняхом квітує золотим.
Хай постійний успіх, радість і достаток
Сипляться до вас, немов вишневий цвіт,
Хай життєвий досвід творить з буднів свята,
Господь дарує довгих-довгих літ!


Переглядів: 234 | Додав: Ozumenko | Дата: 31.01.2017 | Коментарі (0)

Переглядів: 214 | Додав: Ozumenko | Дата: 05.01.2017 | Коментарі (0)

27 грудня на базі Кам’янської ЗОШ відбулося свято «Новорічний серпантин» для гуртківців Нікопольського районного будинку дитячої творчості. Новорічну казку «Стежками Снігової королеви» підготували вихованці театрального гуртка та «Сапфір». Завітали на свято Гулак М.В., завідуюча методичним кабінетом відділу освіти, та Гончар І.О., методист методичного кабінету. Гості із задоволенням поринули у захоплюючу подорож разом з Гердою на пошуки Кая: побували у королівському палаці, зустрілись із розбійницями та знайшли Снігову королеву. Присутніх привітали з новорічними святами гуртківці РБДТ, учні Першотравенської ЗОШ, Олексіївської ЗОШ та Шевченківської ЗОШ.
За традицією після свята на вихованців гуртків РБДТ чекав солодкий стіл.

Переглядів: 300 | Додав: Ozumenko | Дата: 05.01.2017 | Коментарі (0)

Відповідно до Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2016 рік, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 25.12.2015 №1360 у м. Києві протягом 2016 року в Національному еколого-натуралістичному центрі Міністерства освіти і науки України працювала Всеукраїнська школа методиста позашкільного навчального закладу.

Науковим керівником проекту є Боднар Оксана Степанівна, доктор педагогічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри методології та менеджменту освіти Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.

Форма організації роботи школи – очна-дистанційна. Термін навчання – один рік; кількість сесій – чотири (дві сесії – очні, дві – дистанційні в он-лайн режимі).

Учасниками Всеукраїнської школи методиста стали 20 педагогів-позашкільників із 16 областей: Дніпропетровської, Донецької, Кіровоградської, Тернопільської, Полтавс ... Читати далі »
Переглядів: 239 | Додав: Ozumenko | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)


До Всесвітнього дня туризму учні 6-А класу Кам’янської ЗОШ вирушили у похід в рамках акції «Пізнай свій край». З яким нетерпінням кожен чекав на цю подорож! І мандрівка видалась незвичайною та захоплюючою: учні побували на історичних та пам’ятних місцях м. Нікополя, відвідали площу Б.Хмельницького, відпочили на мальовничих берегах міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області, де розкинули своє гілля високі сосни.
Пропливши катером Каховське водосховище, подивившись на береги рідного міста, туристи-шестикласники знайшли зручне місце на березі моря, і кожен зайнявся потрібною справою: хлопці з батьками встановлювали палатки, дівчата створювали затишну «кухню» та всі разом збирали дрова для приготування смачного обіду. Батьки разом з Озюменко Наталією потурбувались за цікавий та безпечний відпочинок дітей.
Керівник гуртка Нікопольського районного будинку дитячої творчості Антощенко Галина провела майстер-клас із туризму: кожен турист (учень і д ... Читати далі »
Переглядів: 233 | Додав: Ozumenko | Дата: 29.09.2016 | Коментарі (0)

Протокол
підсумків районного конкурсу
«Світанкові струни Нікопольщини – 2016»
Декоративно-прикладне мистецтво

Аплікація

І місце – Васілін Андрій, 2кл, Капулівська ЗОШ, вч. Щуренко Л.Д.
ІІ місце – Колективна робота ПівденнаЗОШ, вч. Нєнашева Л.О.
ІІІ місце – ВоробйоваЄ., Нікотенко А., Піденна ЗОШ, вч. Нєнашева Л.О.

Вироби з бісеру
Молодша група

І місце – Грипань Богдан, 4кл. Павлопілська ЗОШ, вч. Єрмоленко М.В.
Середня група

І місце – Ємельянова Маргарита, 8кл. Чкалівська ЗОШ, вч.Строкань Л. В.
ІІ місце – Біланів Ольга, 8кл. Лошкарівська ЗОШ, вч.Бараненко В.В.
Старша група

За активну участь – Кирса Олександра, 10кл. Червоногригорівська ЗОШ, вч.Кучерява Н.С.

Вироби з дерева
Середня група

І місце – ... Читати далі »
Переглядів: 383 | Додав: Ozumenko | Дата: 12.05.2016 | Коментарі (1)


Учні нашого класу зустрілися з Грибовською Софією Іванівною, дитиною війни, вдовою учасника війни, дитини полку, Грибовського Володимира Григоровича. Сьогодні вона працює в райлікарні, в лабораторії, свій неоцінений досвід передає молоді.
Під час зустрічі Софія Іванівна згадала історичні події минулого сторіччя, поділилася враженням про буремні воєнні події, розповила про Владислава Григоровича. Любов до історії батьки передали сину – Владиславу Володимировичу, кандидату історичних наук, старшому науковому співробітнику інституту археографії і джерелознавства ім. М. Грушевського (м. Київ).
Дуже уважно слухали ми цікаву розповідь Владислава Володимировича. Його слова краплинками торкалися глибини нашої душі. Саме так, бо історія – це перш за все люди, які жили в певний час. Цікаво було переглянути сімейний альбом, де історичні події застигли у фотографіях. Як цікаво дізнаватися про історію своєї країни, про життя батьків та прадідів!
Баж ... Читати далі »
Переглядів: 334 | Додав: Ozumenko | Дата: 05.05.2016 | Коментарі (0)


Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності, звернути увагу на екологічні проблеми сьогодення і спробувати спільними зусиллями берегти зелену планету.
Активними учасниками тематичних заходів стали гуртківці екологічного гуртка районного будинку дитячої творчості, який працює на базі Придніпровської ЗОШ під керівництвом фаната природоохоронної справи Мазур Вікторії. Саме вона запалює той яскравий вогник в серцях своїх вихованців, який символізує єдність людей в турботі про майбутнє планети і закликає ставитися з повагою до оточуючого нас світу.
Колектив Придніпровської школи, який очолює Оніщенко Анжела, завзято підтримали день захист ... Читати далі »
Переглядів: 316 | Додав: Ozumenko | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)


22 квітня на базі Нікопольського міжшкільного центру трудового навчання та технічної творчості відбулось відкриття щорічної міжрегіональної виставки-конкурсу технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», метою якої є виховання у дітей зацікавленості до науки та широкої популяризації технічної творчості, декоративно-ужиткової творчості і дизайну
Вихованці технічних гуртків Нікопольського регіону продемонструвати свою фантазію, творче мислення, технічні знання та вміння. Представлені роботи вражають своєю неординарністю та креативністю. Кожен виріб індивідуальний і неповторний, відповідає усім технічним вимогам та демонструє конкретне його застосування у відповідній галузі народного господарства. Учасників об’єднує непереборне бажання оволодівати новими уміннями та навиками. Меж горизонту їх здібностям – не існує.
Гуртківці Нікопольського районного будинку дитячої творчості також взяли участь у виставці, зокрема ... Читати далі »
Переглядів: 399 | Додав: Ozumenko | Дата: 25.04.2016 | Коментарі (0)

19 квітня 2016 року відбувся обласний семінар директорів центрів науково-технічної творчості, станції юних техніків, багатопрофільних навчальних закладів області на тему: «Формування успішної особистості дитини» у м. Дніпродзержинськ.
Учасники семінару (від Нікопольського району участь взяла директор районного будинку дитячої творчості Н.М.Озюменко) розглянули питання про визначення пріоритетів управлінської діяльності у формуванні успішного педагога, роль партнерської діяльності сучасного позашкільного закладу, ознайомлення та збагачення новими технологіями та засобами роботи позашкільних навчальних закладів. До роботи семінару були залучені представники департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, науковці комунального вищого навчального закладу «Дніпропетровський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», працівники управління освіти і науки виконкому Дніпродзержинської міської ради. Із вступним словом до гос ... Читати далі »
Переглядів: 334 | Додав: Ozumenko | Дата: 21.04.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 17 18 »