Субота, 18.05.2024, 09:22
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Вересень » 29 » Пізнаємо свій край
10:28
Пізнаємо свій край

До Всесвітнього дня туризму учні 6-А класу Кам’янської ЗОШ вирушили у похід в рамках акції «Пізнай свій край». З яким нетерпінням кожен чекав на цю подорож! І мандрівка видалась незвичайною та захоплюючою: учні побували на історичних та пам’ятних місцях м. Нікополя, відвідали площу Б.Хмельницького, відпочили на мальовничих берегах міста Кам’янка-Дніпровська Запорізької області, де розкинули своє гілля високі сосни.
Пропливши катером Каховське водосховище, подивившись на береги рідного міста, туристи-шестикласники знайшли зручне місце на березі моря, і кожен зайнявся потрібною справою: хлопці з батьками встановлювали палатки, дівчата створювали затишну «кухню» та всі разом збирали дрова для приготування смачного обіду. Батьки разом з Озюменко Наталією потурбувались за цікавий та безпечний відпочинок дітей.
Керівник гуртка Нікопольського районного будинку дитячої творчості Антощенко Галина провела майстер-клас із туризму: кожен турист (учень і дорослий) мали змогу випробувати свої сили на смузі перепон, яка була встановлена за усіма правилами спортивного туризму.
Яскравим моментом для дітей стало повернення дітей до міста Нікополя поромом: враження розмірами судна, годування чайок протягом всього шляху, милування рідним містом зі сторони Каховського моря.
У порту на дітей чекав сюрприз – кожному безкоштовно морозиво!
Позитивні емоції, гарний настрій та незабутні враження надовго закарбуються в пам’яті шестикласників.













Переглядів: 234 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: