Субота, 18.05.2024, 09:16
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 27
Стрімко наближається Новий рік, найочікуваніше свято дітей та дорослих.
25 грудня у приміщенні Кам’янської ЗОШ відбулося новорічне свято «Новорічна казка» для гуртківців РБДТ. Яскраво прикрашена ялинка та казкові герої музичної вистави «Спляча снігурка» радо зустрічали дітей. Члени гуртка «Сапфір», учні 10-11 класів Кам’янської ЗОШ та Бурцева Аліна підготували святкове дійство і допомагали дітям мандрувати казковими стежками, щоб розбудити Снігуроньку, щоб на планеті почав свою ходу Новий 2014 рік.
Гуртківці з Олексіївської ЗОШ порадували Діда Мороза та Снігуроньку запальним українським танцем, учні Придніпровської ЗОШ вразили присутніх чудовою новорічною піснею . ніхто не залишився осторонь, коли казкові герої запросили до ялинки водити хороводи. А як чудово було під час ігротеки!
Після святкового дійства Дід Мороз запросив всіх гуртківців до солодкого столу, який з любов’ю підготували для дітей керівники гуртків.
Хай Новий рік буде ра ... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: Ozumenko | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (1)

20 грудня на базі районного будинку дитячої творчості ,в кабінеті інформатики Кам'янської ЗОШ, пройшов конкурс комп'ютерної графіки для учнів 5-8 класів "Новорічний вернісаж" (керівник Солдатов Д.С.). Всіх учансиків привітали та побажали творчих злетів директор РБДТ Озюменко Наталя Миколаївна та директор школи Кавалер Юрій Володимирович. Завданням для учнів стало створення малюнку в програмі MS Paint на тему "Новорічна іграшка". За результатами змагань переможці нагороджені грамотами, подарунками, а всі учасники календариками:

І місце – Філатова Анастасія (5 кл.)
ІІ місце – Микало Анастасія (8 кл.)
ІІ місце – Бурцева Аліна (7 кл.)
ІІІ місце – Стовба Вікторія (8 кл.)
ІІІ місце – Погоріла Вікторія (5 кл.)

Переглядів: 374 | Додав: Ozumenko | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)

19 грудня під патронатом районної державної адміністрації та районної ради відбулися урочисте відкриття районної ялинки та районний конкурс дитячої творчості «Таланти твої, Нікопольщино!» на базі будинку культури с. Чкалове.
День Святого Миколая – найулюбленіше свято малечі, яке вони чекають затамувавши подих, адже знають , що він добрим і чемним дітям несе подарунки та солодощі. Дорослі теж не залишаються осторонь цього свята, яке теж полюбляють, хоч і знають, що Микола Чудотворець не приносить подарунки, та в дива хочуть вірити всі і роблять їх своїми руками. Справжню казку для дітей району подарували голова райдержадміністрації С.П.Воронов та голова районної ради М.С.Матюк. Справжнім дивом для всіх присутніх було дійство на сцені будинку культури: новорічна казка у виконанні театру «Горизонт» Веселівського будинку культури та виступи талановитих дітей Нікопольщини.
Оцінювало виступи учасників почесне журі у складі: заступник районної державної адміністрації Л.О.Веселов ... Читати далі »
Переглядів: 498 | Додав: Ozumenko | Дата: 27.12.2013 | Коментарі (0)