Субота, 18.05.2024, 11:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 03
30 листопада на базі спортивного клубу «Електрометалург» (м.Нікополь) відбулися змагання на призи генерального директора НЗФ В.С.Куцина. У змаганнях взяли участь команди СК «Трубник», СК «Горняк» (м.Марганець), команда самбістів РБДТ. Вихованець спортивного гуртка РБДТ, учень Кам’янської ЗОШ, Якимець Андрій виборов ІІІ місце у ваговій категорії до 25 кг. Вітаємо Андрія та бажаємо подальших перемог!!!


Переглядів: 379 | Додав: Ozumenko | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)

27 листопада відбувся обласний науково-методичний семінар методистів з питань позашкільної освіти «Розвиток управлінських компетентностей керівника позашкільного навчального закладу як основа успішної життєдіяльності позашкільного закладу» в м.Нікополь.
Метою семінару було ознайомлення з ефективними методами формування управлінських аспектів щодо створення оптимальних умов функціонування позашкільних закладів.
До присутніх звернулася Мегега Г.Б., завідуюча навчально-методичним відділом виховних технологій ДОІППО, з доповіддю «Сучасні підходи до оцінки управлінської діяльності керівників загальноосвітніх навчальних закладів»; Лимаренко О.В., заступник начальника відділу кадрової роботи та організаційно-документального забезпечення департаменту освіти і науки ДОДА, проінформувала про «Зміст організації атестації педагогічних працівників та керівників позашкільних навчальних закладів». З презентацією «Система роботи методичного кабінету та відділу освіти ... Читати далі »
Переглядів: 332 | Додав: Ozumenko | Дата: 03.12.2013 | Коментарі (0)