Субота, 18.05.2024, 10:41
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 3 » обласний науково-методичний семінар
16:55
обласний науково-методичний семінар
27 листопада відбувся обласний науково-методичний семінар методистів з питань позашкільної освіти «Розвиток управлінських компетентностей керівника позашкільного навчального закладу як основа успішної життєдіяльності позашкільного закладу» в м.Нікополь.
Метою семінару було ознайомлення з ефективними методами формування управлінських аспектів щодо створення оптимальних умов функціонування позашкільних закладів.
До присутніх звернулася Мегега Г.Б., завідуюча навчально-методичним відділом виховних технологій ДОІППО, з доповіддю «Сучасні підходи до оцінки управлінської діяльності керівників загальноосвітніх навчальних закладів»; Лимаренко О.В., заступник начальника відділу кадрової роботи та організаційно-документального забезпечення департаменту освіти і науки ДОДА, проінформувала про «Зміст організації атестації педагогічних працівників та керівників позашкільних навчальних закладів». З презентацією «Система роботи методичного кабінету та відділу освіти і науки Нікопольської міської ради щодо забезпечення високого рівня освітніх послуг» виступила Сафонова В.В., завідувач методичним кабінетом відділу освіти і науки Нікопольської міської ради.
Закінчивши методичну частину семінару, директори позашкільних навчальних закладів м.Нікополь люб’язно поділилися досвідом своєї роботи:
- показові виступи вихованців гуртків авіа- та авто моделювання;
- майстер-класи гончарного мистецтва та петриківського розпису;
- екскурсія-презентація «Натуралізм в позашкіллі»;
- виступ-презентація вихованців Будинку дитячої творчості;
- звітний концерт вихованців Будинку дитячої творчості.
Учасники семінару отримали позитивні враження від роботи позашкільних навчальних закладів м.Нікополь.




















Переглядів: 333 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: