Субота, 18.05.2024, 06:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Грудень » 27 » Таланти твої, Нікопольщино!
15:30
Таланти твої, Нікопольщино!
19 грудня під патронатом районної державної адміністрації та районної ради відбулися урочисте відкриття районної ялинки та районний конкурс дитячої творчості «Таланти твої, Нікопольщино!» на базі будинку культури с. Чкалове.
День Святого Миколая – найулюбленіше свято малечі, яке вони чекають затамувавши подих, адже знають , що він добрим і чемним дітям несе подарунки та солодощі. Дорослі теж не залишаються осторонь цього свята, яке теж полюбляють, хоч і знають, що Микола Чудотворець не приносить подарунки, та в дива хочуть вірити всі і роблять їх своїми руками. Справжню казку для дітей району подарували голова райдержадміністрації С.П.Воронов та голова районної ради М.С.Матюк. Справжнім дивом для всіх присутніх було дійство на сцені будинку культури: новорічна казка у виконанні театру «Горизонт» Веселівського будинку культури та виступи талановитих дітей Нікопольщини.
Оцінювало виступи учасників почесне журі у складі: заступник районної державної адміністрації Л.О.Веселовська, начальник відділу освіти районної державної адміністрації С.В.Фініковський, начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій районної державної адміністрації Є.І.Ніколаєнко, директор районної музичної школи В.В.Снігур.
До всіх присутніх з святковими привітаннями звернулися Сергій Петрович Воронов та Микола Степанович Матюк. Вони щиро привітали всіх присутніх з наступаючими святами і з гордістю відзначили, що діти Нікопольщини – найталановитіші, і конкурс «Таланти твої, Нікопольщино!», ще раз це доведе.
Всі діти талановиті, учасники яскраві, виступи натхненні. До конкурсантів та всіх присутніх звернулась голова журі щодо визначення переможців конкурсу: «Зробити це було дуже складно. Усі учасники виступили чудово, показали свої здібності, розкрили свій талант. Звичайно, хтось більшою мірою, але на всіх присутніх виступи кожного юного обдарування справили незабутнє враження. »
Наші юні таланти також долучились до фестивалю і в напруженій боротьбі вихованка гуртка «Гармонія» (керівник Гога О.П.) Бурцева Аліна отримала Гран-прі за чудове виконання пісні, прекрасний голос, артистичність. Колектив хореографічного гуртка народного танцю «Вітерець» (керівник Яременко О.О.) зайняли почесне ІІ місце!!!
Місця розподілили наступним чином:
- у номінації «Вокалісти від 6 до 10 років» посіли: І місце – Анна Нестеренко (Олексіївська ЗОШ), ІІ місце – Яна Панфілова (Чкаловський СБК), ІІІ місце – Ольга Журавльова (Новоіванівський СБК);
- у номінації «Вокалісти віком від 14 до 16 років»: І місце – Катерині Шатько (Червоногригорівський СБК );
- у номінації «Вокальні колективи віком від 6 до 10 років»: І місце – вокальна група «Капітошки» (Кам 39янська ЗОШ), вокальний колектив «Веселка» (Олексіїська ЗОШ) та «Пролісок» (Першотравенський СБК);
- у номінації «Хореографічний колектив»: І місце - хореографічний колектив «Гармонія» (Капулівський СБК), ІІ місце – «Вітерець» (РБДТ), ІІІ місце – Єлизавета Романовська (Чкалівський СБК).
Радості малечі не було меж, коли вони отримали солодкі подарунки від районної влади!
Бажаємо талановитій учнівській молоді успіхів та подальших перемог!




















Переглядів: 498 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: