Субота, 18.05.2024, 08:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Листопад » 26
В цьому році Україна відзначила 20-річчя своєї незалежності, але ми, як і раніше, в неоплатному боргу перед людьми, котрі стали жертвами голодоморів 32-33, 47-48 років. Покоління ХХІ століття має чітко усвідомлювати масштаби втрат, що поніс українській народ, і зробити відповідні висновки задля того, щоб ця трагедія ніколи не повторилася. Ми зобов'язані увічнити пам'ять тих, хто став безвинною жертвою голодомору та політичний репресій тоталітарного режиму. І, як зазначено в одній з книг: "Навчати. Пам'ятати. Досліджувати. Зберігати."
25 листопада педагоги та вихованці РБДТ взяли участь у єдиному уроці пам'яті "Голодна голгофа 33-го", який підготували члени клубу лідерів-страршокласників "Сапфір" з числа учнів 10-11 класу Кам'янської ЗОШ. Розповіді учасників заходу супроводжувалися фото та відеосюжетами документальних хронік тих жахливих часів. А запалена свічка Пам'яті стала символом данини безвинно померлим предкам.
27 листопада в Україні оголошено днем ... Читати далі »
Переглядів: 638 | Додав: Ozumenko | Дата: 26.11.2011 | Коментарі (0)

24 листопада відбувся обласний науково-практичний семінар "Система управління позашкільним навчальним закладом в умовах реалізації обласного науково-методичного поекту "Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості", який проходив на базі міського палацу дитячо-юнацької творчості "Горицвіт" м.Кривого Рогу. Відкрила семінар Кушнікова С.В., методист кафедри управління загальноосвітніми навчальними закладами відділу художньоестетичного навчання та виховних технологій Дніпропетровського обласного інституту після дипломної педагогічної освіти. На семінарі були розглянуті такі питання: позашкільна освіта: реалії та перспективи, стратегічний менеджмент в умовах позашкільного навчального закладу, управління педагогічною системою інноваційного багатопрофільного навчального закладу на шляху реалізації облсного поекту "Креативна освіта для розвитку інноваційної особистості", інформаційно-видавниче забезпечення управлінської діяльності позашкільного навчального заклад ... Читати далі »
Переглядів: 496 | Додав: Ozumenko | Дата: 26.11.2011 | Коментарі (0)

12 листопада 2011 року самбісти РБДТ (учні Кам`янської школи) взяли участь у відкритому чемпіонаті м.Нікополя, присвяченого 50-річчю спортивного клуба "Трубник", серед юнаків 2000 року народження, під патранатом ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. Змагання пройшли в дружній, але напруженій боротьбі серед спортсменів. Наші гуртківці показали високі результати: Антон Киселюк - І місце, Олег Юзва - ІІ місце, Олександр Якимець - ІІІ місце у своїх вагових категорії.
Переглядів: 515 | Додав: Ozumenko | Дата: 26.11.2011 | Коментарі (0)