Субота, 18.05.2024, 11:39
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2011 » Листопад » 26 » Пам'ять народу - ВІЧНА!
21:56
Пам'ять народу - ВІЧНА!
В цьому році Україна відзначила 20-річчя своєї незалежності, але ми, як і раніше, в неоплатному боргу перед людьми, котрі стали жертвами голодоморів 32-33, 47-48 років. Покоління ХХІ століття має чітко усвідомлювати масштаби втрат, що поніс українській народ, і зробити відповідні висновки задля того, щоб ця трагедія ніколи не повторилася. Ми зобов'язані увічнити пам'ять тих, хто став безвинною жертвою голодомору та політичний репресій тоталітарного режиму. І, як зазначено в одній з книг: "Навчати. Пам'ятати. Досліджувати. Зберігати."
25 листопада педагоги та вихованці РБДТ взяли участь у єдиному уроці пам'яті "Голодна голгофа 33-го", який підготували члени клубу лідерів-страршокласників "Сапфір" з числа учнів 10-11 класу Кам'янської ЗОШ. Розповіді учасників заходу супроводжувалися фото та відеосюжетами документальних хронік тих жахливих часів. А запалена свічка Пам'яті стала символом данини безвинно померлим предкам.
27 листопада в Україні оголошено днем жалоби. Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до Всеукраїнської акції "Свічка пам'яті" та запалити свою свічку скорботи.












Переглядів: 639 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: