Субота, 18.05.2024, 08:50
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Наша зірочка
16:47
Наша зірочка

Нещодавно у Дніпропетровську відбувся ІІІ Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтва і творчості «Ти – Зірка України 2014». У фестивалі взяли участь близько 2000 колективів та солістів у різних жанрах за номінаціями: вокал (академічний, народний, естрадний), циркове, театральне та акторське мистецтво, хореографія, театр мод та інше.
17 жовтня в Будинку органної музики обласного центру відбувся конкурс за номінацією «Вокал», де Бурцева Аліна, вихованка районного будинку дитячої творчості, учениця Кам’янської ЗОШ під керівництвом Н.Колісниченко змагалася з конкурентами із м. Дніпропетровська, м. Дніпродзержинська, м. Кривого Рогу та інших міст та куточків України. Вимогливе журі у складі голови Дніпропетровської обласної організації ВСЖТ «За майбутнє дітей України» Т.Ф.Дацько, директора КП «Центра народної творчості «Дивограй» Дніпропетровської обласної ради» Л.О. Філінової, народної артистки України Т.В.Бабіч, старшого викладача кафедри естрадного вокалу коледжу культури та мистецтва Бєлікової Т.В., директора Дніпропетровського художньо - театрального коледжу В.Є.Іванової-Биканової оцінювали професіоналізм розкриття пісні та виконавче мистецтво дівчини. Аліна виступала в категорії «Восходящяя звезда» та виборола І місце - стала Лауреатом І ступеню Всеукраїнського фестивалю конкурсу «Ти – Зірка України 2014» в номінації «Вокал народний»
На гала-концерті, який відбувся 19 жовтня в театрі ім. М.Горького, де підводились підсумки серед лауреатів конкурсу, дівчина отримала Гран-прі та була нагороджена сертифікатом на професійну фотосесію та виготовлення примафіші.
Та у Аліни попереду наполеглива праця – тепер дівчина буде відстоювати своє високе звання та захищати честь нашого району у Міжнародному фестивалі «Ти – Зірка України 2014», що відбудеться у грудні місяці.
Бажаємо Аліні гідно виступити на фестивалі та покорити ще не одну вершину творчого Олімпу!










Переглядів: 371 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: