Субота, 18.05.2024, 11:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Молодь обирає безпечний рух
17:10
Молодь обирає безпечний рух
Молодь обирає безпечний рух

Весна приносить не тільки довгоочікуване тепло, а й пожвавлення руху на дорогах, велику кількість велосипедистів і пішоходів. Тож проведення місячника «Безпечного руху» є необхідним і абсолютно мотивованим. Традиційно, саме у квітні, Нікопольський районний будинок дитячої творчості щороку проводить змагання «Червоний, жовтий, зелений» серед шкільних загонів юних друзів ДАІ.
10 квітня на базі Кам`янської ЗОШ зібралися 10 команд п`ятикласників зі шкіл нашого району для участі у змаганнях, які проходили під гаслом: «Молодь обирає безпечний рух!» Яскраво одягнені команди, урочисте внесення прапора ЮІР, перекличка команд, виступи директора РБДТ Озюменко Н.М., старшого інспектора відділу профілактики та попередження ДТП Панциря Д.Г., керівника команди ЮІР «Автостоп» Корнєвої Т.Г. налаштували учасників на захоплюючу боротьбу та подорож дев’ятьма етапами змагань. Знання правил дорожнього руху, дорожніх знаків, вміння правильно поводитись на пішохідних переходах, на дорозі, в житлових зонах і в транспорті продемонстрували учасники змагань перш, ніж виявилися переможці. Заключним етапом був перегляд агітбригад, які у театралізованій, пісенно-танцювальній, віршованій формі показали, як вивчають ПДР та пропагують їх серед інших школярів та дошкільнят помічники ДАІ. Яскравим завершенням змагань був виступ багаторазових переможців та призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних змагань Юних інспекторів дорожнього руху команди «Автостоп» гуртківців Нікопольського районного будинку дитячої творчості, учнів Кам`янської ЗОШ, які, до речі, були суддями на всіх етапах змагань. Свято завершилось урочистим нагородженням учасників. Усі команди отримали грамоти за перемогу в окремих номінаціях, призові місця у напруженій боротьбі посіли наступні команди:
- І місце – команда «Пішоходи» Кам’янської ЗОШ;
- ІІ місце – команда «Автодром» Новоіванівської ЗОШ,
команда «Світлофор» Шевченківської ЗОШ;
- ІІІ місце – команда «Світлофор - Моргайко» Червоногригорівської ЗОШ,
команда «Світлофор» Південної ЗОШ,
команда «Світлофор» Менжинської ЗОШ

Окремо перемогу в різних номінаціях отримали:
- команда «Гарячая десятка» Чкалівської ЗОШ в номінації «Краще виконання Правил дорожнього руху»;
- команда «Зелений вогник» Олексіївської ЗОШ в номінації «Кмітливість»,
- команда «Світлофор» Покровської ЗОШ в номінації «Кращі знавці Правил дорожнього руху»,
- команда «Інспектор» Придніпровської ЗОШ в номінації «Кращі знавці дорожніх знаків»
Бажаємо подальших успіхів всім учасникам і сподіваємось, що їхня діяльність допоможе багатьом дітям краще знати і виконувати правила дорожнього руху і уникнути трагічних пригод на дорогах.













Переглядів: 491 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: