Субота, 18.05.2024, 06:52
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 18 » «Діти єднають Україну»
13:11
«Діти єднають Україну»
У рамках Марафону дитячої творчості «Діти єднають Україну», ініційованого головою Дніпропетровської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Олександром Вілкулом, наприкінці травня у Дніпропетровську визначили переможців першого етапу конкурсу в номінації «Вокальне мистецтво».
На сцену Будинку органної та камерної музики вийшли продемонструвати свої вокальні дані більше 150 учасників з міст і районів Дніпропетровщини.
Привітали конкурсантів голова Дніпропетровської обласної організації Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молоді регіони» Павло Краснобріжий та голова журі - народна артистка України, директор Дніпропетровського будинку органної та камерної музики Тетяна Бабич.
Учасники конкурсу представили і сучасні естрадні пісні, і українські народні.
Переможців визначили у трьох категоріях: «Естрадний вокал», «Народний вокал» і «Академічний вокал».
У категорії «Народний вокал» перше місце, посіла вихованка вокального гуртка «Гармонія» Нікопольського районного будинку дитячої творчості, учениця Кам’янської школи, Бурцева Аліна.
Всі учасники вокального конкурсу отримали дипломи та флешки від Дніпропетровської обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ. За перше місце переможцям вручили домашній кінотеатр, за друге і третє - мікрофони.










Переглядів: 461 | Додав: Ozumenko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: